PROGRAMSKI DODATAK SOLVER POLYIMIDE
Proizvodi
Vrelo proizvode

Polyimide smola kompozitni 15% molibdena Disulfide

Polyimide smola kompozitni 15% molibdena Disulfide

Ime proizvoda: Polyimide smola kompozitni 15% molibdena Disulfide Br. artikla: SolverPI-kompozitni 15M

Ime proizvoda: Polyimide smola kompozitni 15% molibdena Disulfide

Br. artikla: SolverPI-kompozitnih 15M

6001 SolverPI smola može ued za avione, avijacije, automobil, kancelarijske opreme, elektro i opreme electriconic sciencific instrument, industrijske mašine, oprema za proizvodnju i tako dalje. Na polyimide je u dobroj formi za aplikaciju okolinu koja može biti temperatura opiranje, zapečaćene, dimenzionalne stabilnosti, deformacije bez fraktura, kao što je seeling prsten, potisak pranje klizanje pravac, vane vakum pumpa, ventil dasku, opremu i tako dalje.

Psiguran SolverPI-smola 6001

100% čista polyimide smola može biti hitnije kalup, injekcija oblikovanje, istiskivanje oblikovanje. 100% čista polyimide smola ima izvanredne prednosti u polyimide seriji, kao što su najveća mehanička svojstva, najbolje električne i toplotne izolacije svojstva, visoko tempeature habanje-resist(high PV value) odlična dimention stabilnost.


Proizvodi se uglavnom koriste u: okruženje koje imaju visoke zahteve u mehanička svojstva nevinosti, inslation, inslation toplote, koeficijenta trenja. Tipične aplikacije uključuju vavle mesto, toplotnu izolaciju zaklon, plazma zavarivanje pištolj, turbina prsten, tajming opremu bila, koji nose protezu, štampač papir iskljuиujem batice, pauza blok, osecajuci lokator i tako dalje.


Kompozitne smole SolverPI-6001 sa molibdena disulfide

Spojene SolverPI smola 6001 proizvod je formirana sa 15% molibdena disulfide u kompresiju kalup je dodao u polyimide smola koja ima odličan otpor na habanje imovine i zaptivanje preperty u okruženju visokog vakuuma.


Proizvod se uglavnom koristi u super vakum i bajonet. Ovaj kompozitni materijal uspješno zatvorila hiljade centrifugalna pumpa koja se uglavnom koristi u ulje refinery、chemical factory、power stanica i drugih tečnosti u rukovanju opremom. Ovaj proizvod se koristi kao Иoma od pump、throat bushings、axletree pravac koji može zameniti metal、graphite、silicon Karbid i drugi kompozitni materijal da znatno poboljšaju efficiency、reliability i rastućeg učinkovitost pumpu.


Je karakteristika proizvoda može efikasno smanjiti verovatnoći zaglavio kad pumpa radi, i manja usta prsten gap preko 50%.


Aplikacije i envirnments:refinery、boiler feedwater、centrifugal pump、shield pump、submerged pump、magnetic vozi pump、chemical gnojivo plant、sulphuric kiseline biljke i tako dalje.

Prenos srednjeg: niskog gustine olefin、The benzin i tečno zasićenost medium、strong corrosive、high i niske temperature.

Mogu da reše probleme kao sledi: kratki lifetime、air muddy、great vibration、bearing seizure、inefficient、poor lubricity、a mali broj čestica.

Ovaj proizvod može se primeniti na takvu vrstu pumpa:

(1) Centrifugalne pumpe: usta ring、sliding pravac

(2) Bushing potopljenog pumpa: srednji

(3) Pumpa za štit: klizna pravac, da reši problem nasilnog podmazivanje

(4) Magnetni disk pumpa: klizna koji nose i oklop, da reši problem prisilno podmazivanje.


Hot Tags: Polyimide smola kompozitni 15% molibdena Disulfide, kompozitni materijal
Srodni proizvodi