PROGRAMSKI DODATAK SOLVER POLYIMIDE
Products
Vrelo proizvode
Novosti i znanja
Dom > Novosti i znanja > Sadržaj

Polyimide Film

PROGRAMSKI DODATAK SOLVER POLYIMIDE | Updated: Oct 13, 2015

Polyimide film je jedan od prvog polyimide robe široke potrošnje, za motorni slot izolacije i kablovsku ambalaže. Osnovni proizvodi su DuPont Kapton, serija YouTube od Upilex i Kaneka Apical. Prozirna polyimide filma solarnih ćelija se može koristiti kao tanjir meko dno. "Ikaru" je jedro je proizvedena pomoću polyimide film i vlakana, kao i u sektoru toplotne energije, polyimide vlakna se može koristiti za filtriranje vrelim gasovima, polyimide prediva može biti odvojen od prašine i gasa posebno hemijski materijal.
Boja: kao na izolaciona farbe za magnet za žicu, ili kako je visoko-temperaturni premaza.
Napredne kompozitne materijale: za segmente vazduhoplovstva, aviona i raketa. To je jedna veoma visoko-temperaturni strukturnih materijala. PR., američki plan za avione brzina je dizajniran 2.4M, let Povrsinska temperatura od 177 ℃, zahteva rokom trajanja od 60000 h, je prijavila da je utvrđeno kao 50% od strukturnih materijala da termoplastičnim polyimide matricu smole grafitna armirano kompozitni materijal, iznos od svakog aviona je oko 30 t.
Vlakna: elastični modul posle ugljen vlakna kao materijal za srednje i visoko-temperaturni filtera i radioaktivne supstance otporan na metke, otporno na vatru, tkanina. Changchun, Kina ima proizvodnju polyimide proizvoda.
Pena: kao Visoka temperatura izolacioni materijal.
Inženjering plastike: thermosetting takođe termoplastičnim, termoplastičnim oblikovanje mogu koristiti i za oblikovanje injekcija ili kalupovanje transferom. U glavnom za podmazivanje, zaptivanje, izolacija i građevinskih materijala za sebe. Široki polyimide materijali su počeli koristiti kompresor rotary Vejn, karike i posebna pumpa foke i drugi mehanički delovi.
Membrane: za razne gasova, kao što je razdvajanje vodonika / ugljenika, azota / kiseonika, ugljen dioksid / azot ili metan, itd., da biste uklonili vlagu iz vazduha u ugljovodoniиne hrani gasa i ovaj alkohol. Ali isto kao na pervaporation membranu ultrafiltration. Od polyimide toplote otpor i organski solventan svojstva, ima poseban značaj u odvojenosti organski gasova i tečnosti.
Elektronske komponente i poluprovodnik industrije

Drћi se: Određene polyimide može koristiti i kao u photoresist. Postoje negativne i pozitivne gumeni lepak, sa rezolucijom pod-mikrona. I pigmenata ili boje može da se koristi uz film boja filtera, što može značajno da pojednostavi obradu operacije.
Aplikacija mikroelektronična uređaja: koristi kao u interlayer dielektriиnim sloj izolacije, kao tampon sloj može smanjiti stres i poboljšati prinos. Kao zaštitni sloj može da smanji uticaj okoline na uređaju, takođe možete čestica sa zaštitnim efekat, smanjivanju ili uklanjanju meke greške (meko greška) uređaje. Poluprovodni industriji je visoko-temperaturni polyimide lepka, u proizvodnji Poluprovodni materijali i digitalizacije sisteme MEMS chip, od polyimide sloja mehaničke dobru provodljivost i Zatezna čvrstoća, pomaže da se poboljšaju polyimide sloj i jedan sloj Samolepljive polyimide i metalni sloj se taloži između. Visoke temperature i hemijske stabilnosti na polyimide sloj i metal igra razne izolacije spoljne sredine.
LCD-orijentisani agent koristi: polyimide u TN-LCD, SHN-LCD, TFT-CD-a i buduće aspekte ferroelectric kristalima materijal za prikaz poravnavanje agente zauzima veoma važnu poziciju.
-Lagan materijal: kao pasivni ili aktivni waveguide optički materijalni prekidača materijala, koji sadrže fluora polyimide u opsegu talasna komunikacije prozirne polyimide kao stabilan chromophore matricu materijal može biti poboljšana seks.
Vlažnost: Upotreba hygroscopic linearne ekspanzije svojih principa možete koristiti za pravljenje senzor vlažnosti.