PROGRAMSKI DODATAK SOLVER POLYIMIDE
Products
Vrelo proizvode
Novosti i znanja
Dom > Novosti i znanja > Sadržaj

Izgledi tržišta proizvoda i konkurentsku prednost PI

PROGRAMSKI DODATAK SOLVER POLYIMIDE | Updated: Sep 15, 2014

Prema segmentacije na tržištu, traže predviđanja u zemlji i inostranstvu. Kompanije proizvode ili usluge, konkurentsku prednost.

Na trenutne globalne polyimide godišnja potrošnja 100000 tona, Amerika, Evropa, Japan je svetskih najvažnija tržišta potrošnju od polyimide. U 2007, potrošnja USA, Evropa, Japan polyimide su odnosno 18000 tona, 16000 tona i 7000 tona, direktnu ekonomska vrednost od više od $50000000000. Polyimide koji se razlikuju u potrošnji svih zemljama i regionima, Amerika je uglavnom koriste u plastiku, oko 80 odsto potrošnje; glavne evropske potrošnja je lak žica, potrošnju na broju 70% ~ 80%; Japan se uglavnom koristi u film i plastike, zajedno na broju 95% potrošnje. Sa razvojem avijacije, automobil, posebno održivog i brz razvoj industrije elektronike, za hitno uslov za elektronsku opremu minijaturizaciju, lagani, visoke performanse i visoka pouzdanost. Polyimide zapaženo može u potpunosti ispunjavaju zahteve iz oblasti. Stranih autoritet predviđa da će globalna buduće višegodišnje polyimide potražnje će se povećati po godišnjoj stopi od 10%, u 2013 godini ukupan utrošak će dostići oko 100000 tona, izgledi za tržište je vrlo razvijen.

Za sada preduzeća za proizvodnju globalne polyimide je oko 60 godina, uglavnom koncentrisana u razvijenim zemljama, Americi, zapadnoj Evropi i Japanu i drugim regionima, pored toga, Kina (uključujući Tajvan), Južna Koreja, Malezija, Rusija je deo enterprise proizvodnjom polyimide. Listu svetske preduzeća za proizvodnju velikih polyimide i proizvodnih kapaciteta u tabeli ispod, uključujući General Electric (GE) kompanija za proizvodnju polyether imide (Ultem®) dominacije u termoplastičnim proizvodima, je trenutno na svetu samo velikog obima proizvodnje termoplastičnim polyimide dobavljača. Potražnja termoplastičnim polyimide ima više od 10000 tona po godini, što je godišnje povećanje od 30% ili više,

Prema projektu pred-anketa, u 2012 godini godišnji potražnje u Kini termoplastičnim tržišta PI da postignu više od 10000 tona, zajedno sa nam zemlja elektronski, automobilski i razvoj industrije aviona, termoplastičnim PI potražnja će znatno povećati. U ovom trenutku, većina domaćih preduzeća može samo da proizvede thermosetting PI, ne može upoznati na domaćem tržištu termoplastičnim PI potražnje, Kina je dugo bila termoplastičnim PI tržište za GE plastiku kompanija (sada poznat kao Šabić inovativne plastike) monopol. GE termoplastičnim PI (ime Brenda "Ultem") postoje dva osnovna tipa proizvoda, u domaćem tržištu cenu od 20 ~ 50 miliona / tona i 1000000 / tona, cena je skup, koji je najveći iznos osnovni materijal Ultem1000 (toplote temperaturu ispod 180 stepeni) u 20 ~ 50 miliona / tona. Visoki krajnji proizvodi kao što su "Extem" pripada nacionalnom roba kontrolisati Ameriku, jer vojska uzrokuje dugoročne na zabranu u Kini. Termoplastičnim PI pored civilnog tržišta aplikacija, na polju vojne aplikacije je veoma široka, može da se koristi u avione, rakete, vojna vozila, oružja i opreme, koja uključuje nacionalne bezbednosti, samo da bi domaća preduzeća za kupovinu, ali iz tehničkih razloga u ovom trenutku ne postoji skala za proizvodnju u susret potrebama proizvoda. Stoga, termoplastičnim PI je hitno potrebno u Kini proizvodi. Realizaciju ovog projekta možete ne samo na domaćem tržištu i voljno žudnja za termoplastičnim PI, a može da zameni GE proizvode za izvoz. Na poklon, toplota naše zemlje istraživanja i razvoj termoplastičnim polyimide jedinice učinka mali, visok komercijalni razreda toplote stvarno stavi na tržištu za termoplastičnim polyimide jedva, tako Visoke performanse termoplastičnim polyimide u našoj zemlji je i dalje prazan. Trenutno naše zemlje tržište termoplastičnim polyimide je GE Ultem dostavljaju jeftine brend monopol, snabdevanje više od 3000 tona, prema najniže cene 20 ~ 30 miliona / tona, tržišnog udjela dostigao 5 ~ 6 milijardi juana, važno je pomenuti da je da proizvodi kvalitetne brend Ultem da blokira prodaju kinesku hranu, tako da je vlada će dodatno povećati za podršku za proizvod , strateški značaj. Sa projektom velikih aviona u Kini, proizvode očekuje se za zatvaranje, u ovo polje. I sa stabilnom proizvodne kompanije u budućnosti, koje možete dalje proširi na tržište u drugim poljima, posebno u vojnom tržištu, izgledi. Ova tehnologija pripada domaće prazan, dostigao međunarodne naprednom nivou, tržište izgledi je vrlo razvijen.