PROGRAMSKI DODATAK SOLVER POLYIMIDE
Products
Vrelo proizvode
Novosti i znanja
Dom > Novosti i znanja > Sadržaj

Istaknuti sveobuhvatnu performanse od Polyimide materijala

PROGRAMSKI DODATAK SOLVER POLYIMIDE | Updated: Sep 15, 2014

1. polyimide je jedan od najviše vrsta do sada polimer termalnu stabilnost, visoke temperature otporna razredu, termalno raspadanje temperatura je u iznad 500 ℃. Vrelo materijal njegov koeficijent ekspanzije je mali, i metal na istom nivou. I mogu biti izuzetno niske temperature, kao što nije u-269 ℃ u teиni helijum embrittlement.

2. polyimide dobra mehanička svojstva, odlična mehanička svojstva proizvoda, ima neku vrstu velike čvrstoće i visokog membrana materijala.

3. malo različitih vrsta materijala hemijska otpornost polyimide je bolji, stabilniji u kiselinu, jedva rastvorljiv u svim organska otapala. Hydrolysis nisu alkali otpor od sorte, naizgled manjkavosti performanse zbog ovoga na polyimide ima mnoge karakteristike razlikuje od drugih polimera Visoke performanse, možete koristi alkalne hydrolysis od recikliranih materijala. Pored promena strukture polyimide materijala može biti prilično otporna na hydrolysis.

4. polyimide ima visoke radijacije otpora, film je 5 × 109 rad nakon elektron zračenje snage zadržavanja stopa je 90%.

5 polyimide bez punilica je vrlo dobar izolaciji materijala, volumen otpor, slom snagu i dielektriиnim svojstva dobra. Ova svojstva mogu biti zadržano na visokom nivou u širokom krugu opseg temperature i frekvencije.

6 polyimide je neka vrsta materijala otporne na plamen, self-extinguishment od polimera, puši stopa je nizak, indeks kiseonika za to mogu da postignu više od 30.

7 cista polyimide materijal je netoksičan, ne iritira materijala, a može da izdrži hiljadu puta visokim temperaturama sterilizacije. Neki polyimide materijal ima određene antibakterijska i antigljivična svojstva.

8. neke polyimide vlakana ima i funkciju za očuvanje toplote, topla i može biti uporediva sa kašmir.