PROGRAMSKI DODATAK SOLVER POLYIMIDE
Proizvodi
Vrelo proizvode

SolverPI-smole 7002

SolverPI-smole 7002

Ime proizvoda: Polyimide smola Br. artikla: SolverPI-smole 7002 SolverPI smole 7002 polyimide smola je jedna od napredne kompozitne matrice smole sorte, u širokoj upotrebi u proizvodnji visoko perfor

Ime proizvoda:Polyimide smole

Br. artikla:SolverPI-smole 7002

SolverPI smole 7002 polyimide smola jedan je od sorte smole napredne kompozitne matrice, u širokoj upotrebi u proizvodnji kompozitnih materijala Visoke performanse, to može da zameni Kerimid601 polyimide smola. Uglavnom koristi (dijamant, nitride kubnih bor) brušenje točak i trenja materijala binder i vatrostalni presovane proizvod Matrica smole ima izvrstan toplotni otpor i mehanička svojstva, ali takođe pogodan za pripremu visoka otpornost (Lav) temperatura solidan self podmazana mehanički delovi. Dostupne organske rastvor (DMF itd) je ukinut za pripremu prepreg rešenje za određene mlečnu sadržaja, za pripremu vlakana (staklenih vlakana, grafitna, itd.) armirano smole, na polju visoke temperature smola baziran kompozitnih materijala primjenjuju.

Karakteristike

Temperaturu prelaska u staklo visoke i Toplotna stabilnost;

Odlična mehanička i električna svojstva i mehanička svojstva;

Dobar za skladištenje stabilnost.

Upotrebu proizvoda

Nakon jednoobrazno pomešana sa raznim prah, pod određenim uslovima za oblikovanje.

Razlaganje sa neki organski rastvor (DMF, itd.), rešenje smole koji je napravljen od strane određenih kako treba, za prepregs za pripremu vlakana (staklenih vlakana, grafitna, itd.) armirano, laminates za upotrebu.

Nosio sa organskim rastvaraи, koji je (DMF itd.) je ukinut za pripremu rešenje smole određene planove, prema potrebe različitih proporcija epoksi smola meљavinama se može pripremiti od strane raznih toplo-otporne razreda sistema za novi epoksi smolu upoznati različitih kompozitnih materijala i električna izolacija materijala za epoksi smolu toplotni otpor zahteve.

Koristi u procesu hitnije je superhard naporan

1. proizvod koristi Termo-formirajuće, pritiskom na temperaturi: 220 ~ 230 . Pritiskom na pritisak: 15 ~ 25MPa. Pritiskom na put sa debljinu u članku, možda. Određene parametre na sledeći način:

Thickness(mm)

10

20

25

25

Pritiskom na time(min)

40

50

90

100

2. sekundarni leиenje temperatura krive linije: temperatura u rerni na 200pre slobodu; inkubira za 1 čas je podignuta na 200; inkubira 1 čas zatim grejala na 220; Onda su se zagrevali sa 230-240inkubira na 4-5 sati; konačni itd kad rerna temperatura padne ispod 100da biste uklonili proizvode.

Indeks kvaliteta

Eksterijer

Tačke topljenja

granulacije

fluidnost

Gel za vreme

Bled prah

80-100

200-1000 h

8-20mm

s 100-600

Hot Tags:
Srodni proizvodi