PROGRAMSKI DODATAK SOLVER POLYIMIDE
Proizvodi
Vrelo proizvode

SolverPI-smole 7005

SolverPI-smole 7005

Ime proizvoda: Polyimide smola Br. artikla: SolverPI-smole 7005 SolverPI smole 7005 polyimide smola je smole za napredne kompozitne matrica se uglavnom koristi kao visoko-temperaturni trenje materijal oblikovao

Ime proizvoda:Polyimide smole

Br. artikla:SolverPI-smole 7005

SolverPI smole 7005 polyimide smola je smole za napredne kompozitne matrica se uglavnom koristi kao materijal za visoko-temperaturni trenje oblikovao proizvoda i Matrica smole ima izvrstan toplotni otpor i mehanička svojstva, dobra kompatibilnost sa raznim fileri, sa dobro fleksibilnost. Takođe je pogodan za pripremu visoka otpornost (Lav) temperatura solidan samo-za podmazivanje mehanički delovi. Sa neki organski rastvor (aceton) je raspuštena, za pripremu prepreg vlakana (staklenih vlakana, grafitna, itd.) armirano, u širokoj upotrebi u polju visoke temperature Omer zasnovano kompozitnih materijala. Kao i toplo-otporne epoksi smolu modifikatore, pod različitim uslovima odnos može pripremiti razne toplo-otporne razreda novog epoksi smolu sistema upoznati različite oblasti potrebnog epoksi smolu toplotni otpor.

SolverPI smole 7005 se zasniva na sistemu zasnovanom na bismaleimide polyimide smola, u svom hemijskom sastavu ne sadrži DDm proizvodnje i druge komponente, u skladu sa zahtevima za zaštitu životne sredine.

Karakteristike

Temperaturu prelaska u staklo visoke i Toplotna stabilnost;

Odlična mehanička i električna svojstva i mehanička svojstva;

Dobra niska temperatura za skladištenje stabilnost.

Upotrebu proizvoda

Nakon jednoobrazno pomešana sa raznim prah, pod određenim uslovima za oblikovanje.

Bili rastvorio u aceton i drugih organskih rastvor, rešenje smole koji je napravljen od strane određenih kako treba, za pripremu vlakana (staklenih vlakana, grafitna, itd.) armirano prepregs, laminati za upotrebu.

Tečni smole rastvorio u neki organski rastvor kao što je aceton, napravio određene kako treba, prema potrebe različitih proporcija epoksi smolu meљavine se može pripremiti od strane raznih toplo-otporne razreda novog epoksi smolu sistema, upoznati u različitim oblastima, posebno polje električna izolacija epoksi smolu materijalne toplotni otpor zahteve.

Za leиenje proces (referenca)

180/ 2 h + 200/ 2 h + 230/ 4-6h

Indeks kvaliteta

Eksterijer

Tačke topljenja

granulacije

fluidnost

Gel za vreme

Bled prah

70-90

150h

15-25mm

160-250s

Hot Tags: SolverPI-smole 7005, Polyimide smola
Srodni proizvodi