PROGRAMSKI DODATAK SOLVER POLYIMIDE
Proizvodi
Vrelo proizvode

SolverPI-smole 7051

SolverPI-smole 7051

Ime proizvoda: Polyimide smola Br. artikla: SolverPI-smole 7051 SolverPI smole 7051 je za napredne kompozitne matrice smola je u širokoj upotrebi u proizvodnji kompozitnih materijala visokih performansi

Ime proizvoda:Polyimide smole

Br. artikla:SolverPI-smole 7051

SolverPI smole 7051 je smole za napredne kompozitne matrice je u širokoj upotrebi u u proizvodnji kompozitnih materijala visokih performansi, posebno je pogodna za visoku temperaturu i bakra visoke temperature odevali laminati i druge proizvodnje, to može da zameni Kerimid701A polyimide smola.

SolverPI smole 7051 se zasniva na sistemu zasnovanom na bismaleimide polyimide smola, u svom hemijskom sastavu ne sadrži DDm proizvodnje i druge komponente, u skladu sa zahtevima za zaštitu životne sredine.

Karakteristike

lTemperaturu prelaska u staklo visoke i Toplotna stabilnost;

lSolvent odličan otpor;

lNizak koeficijent termalne ekspanzije (CTE, T-osi);

lVisoki bakra piling snagu;

lDobar za skladištenje stabilnost.

Upotrebu proizvoda

U zavisnosti od razblaћivanje od jakog sadržaja zahteva, aceton i druge organska otapala mogu koristiti. CCL kada se priprema sa čisto smole na manje od 80stanje Razblaћeni rastvaraи da mlečnu sadržaj od 40-65% za upotrebu. Kada je brominated epoksi smolu pripremio CCL kompatibilnost sa dodatna količina brominated epoksi smolu od čisto 20% ili manje, i dodajući odgovarajući iznos od neorganske vatrootporne Al (OH) 3, na manje od 80stanje sa rastvaraи razreрen je da je jakog od 40-65% sadržaja može da se koristi, upotreba pojačati vlakana (staklenih vlakana, grafitna, itd.) je pripremio prepreg sekcija laminat za upotrebu.

Utimately ostvari indeks performansi

Na temperaturu prelaska u staklo (Tg) 250

Plamen retardancy (UL-94) HB / VI / JAČINA

Bakarni folija guli snagu (ibs / u)7

Mehanička svojstva, termalnu stabilnost i električna svojstva uporediva sa Kerimid701A.

Indeks kvaliteta

Eksterijer

Solidan sadržaj

Gel za vreme (171)

Crvenkasto braon viskozne tečnosti

40-80%

200-600

Hot Tags: SolverPI-smole 7051, Polyimide smola
Srodni proizvodi