PROGRAMSKI DODATAK SOLVER POLYIMIDE
Proizvodi
Vrelo proizvode

SolverPI-smole 705R

SolverPI-smole 705R

Ime proizvoda: Polyimide smola Br. artikla: SolverPI-smole 705R SolverPI-smole 705R polyimide smola je za napredne kompozitne matrice smole, uglavnom se koristi za pripremu kompozit visokih performansi

Ime proizvoda:Polyimide smole

Br. artikla:SolverPI-smole 705R

SolverPI-smole 705R polyimide smola je za napredne kompozitne matrice smole, uglavnom se koristi za pripremu visokih performansi kompozitnih materijala se topi u visokim temperaturama zasnovan na smole kompozitnih materijala imaju široku paletu aplikacija.

SolverPI-smole 705R se zasniva na sistemu zasnovanom na bismaleimide polyimide smola, u svom hemijskom sastavu ne sadrži DDm proizvodnje i druge komponente, u skladu sa zahtevima za zaštitu životne sredine.

Karakteristike

lTemperaturu prelaska u staklo visoke i Toplotna stabilnost;

lOdlična mehanička i električna svojstva i mehanička svojstva;

lDobro se topi protok svojstva;

lDobar za skladištenje stabilnost.

Upotrebu proizvoda

Pod grejanje (80-100) država sa armirate vlakna otopiti bez kostima, a onda je prepreg gel vremena zahteve, dodatno prepolimer na 120-150stanje.

Kada se koristi kao je toplo-otporne epoksi smolu Modifikator, u istopljenu države i epoksi smola pomiješana različitih veličina, se može pripremiti od strane raznih toplo-otporne razreda sistema za novi epoksi smolu ispune uslove za termalni učinak različitih oblasti otporna epoksi smolu.

Indeks kvaliteta

Eksterijer

Gel za vreme (171)

Žućkasto lepljenja

300-600

Hot Tags: SolverPI-smole, 705R, Polyimide smole
Srodni proizvodi